Сироп от меден бъзак

Сироп от меден бъзак
Код на артикула: 09
Наличност: 5
6,00лв.
Количество: Добави в количката

В последните  години са проведени над 800 клинични и лабораторни проучвания, които доказват лечебните свойства на бъза. Доказано  е, че плодчетата на черния бъз са  богати на антициани, спомагащи за мощната антиоксидантна активност на черния бъз: 3,5 пъти по-висока от тази на витамин Е.
През 2001 година е доказано, че екстракт от черен бъз може да бъде „натурално лечебно средство с антивирусни свойства, особено срещу различни видове грип”. Бъзът има множество лечебни свойства. Едно от тях е при простуда и грип, защото предизвиква изпотяване и сваля високата температура. Плодчетата на растението, било то свежи или сушени, са отлично средство против анемии. Черният бъз е изключителен полезен за сърцето и помага за сваляне на кръвното налягане. С това не свършват лечебни приложения на черния бъз. Чай от неговите цветове спомага при пресипнал глас и възпаление на горните дихателни пътища, хемороиди, воднянка, високо кръвно налягане, импотентност, възпаление на пикочните пътища, възпаление на бъбреците и пикочния мехур, възпаление на простатата, уриниране на кръв, задух, затлъстяване. Отварата от листата на черния бъз лекуват кожни обриви, хемороиди и ревматизъм.
Знаейки всичко това, ние в podarimi.eu избрахме за Вас най-качествения сироп от плодчетата на черен бъз съчетан с великолепен , пчелен мед. 
Не съдържа консерванти  и е приготвен от 100 % натурални продукти.