За нас

Фирма "Трейд депо" ЕООД е собственик на търговските марки - PODARImi, ImazineSport и O.K. Sport 

Повече от 20 години произвеждаме студено пресовани масла в България с български семена! Дистрибутори сме на собствената си продукция в България и чужбина и доставяме студено пресовани масла и био продукти на няколко реномирани фармацефтични компании!

От 2010  сме основен представител и дистрибутор на корейската фирма Imazine за Източна Европа и Балканите. Imazine е фирма произвеждаща високо качествени йонизиращи продукти и е доказала експертизата си в областта на спортната наука и алтернативната медицина в световен мащаб. 

Oт 2017 година извършваме инспекция на карго товари като сме представители на фирма JEBAL и отговаряме за износа на стоки от Източна Европа като карго инспектори за Северна Африка и някои от страните в Персийския залив.

От 2018 година представляваме фирмата CARA която е сред световните лидери в търговията с бужута от скъпоценни камъни и диаманти, като изпълняваме поръчки от техния каталог на атрактивни цени! От скоро произвеждаме и търгуваме с бижута и аксесоари от полускъпоценни камъни и кристали, които предлагаме на едро и дребно в представителният магазин в гр. София на булевард "Константин Величков" №61 (до изхода на метростанцията - "Константин Величков") 
Нашият екип от професионалисти е подбрал за вас най-висококачествените продукти, произведени от нас или под наш контрол в България или внесени от нас от чужбина, защото вашето здраве е наша цел. С какво още се занимава нашата фирма може да научите от тук:

www.imazinesport.eu , www.oksport.org , www.elcitys.com